Kaart

Voorgerechten

 

– Verse Halve Kreeft en Belle–Vue 36 €

– Kikkerbilletjes met Verse Lookboter 18 €

– Scampi’s met diabolosaus 19 €

– Kreeftensoep voorzien van Cognac ,
en Grijze Garnalen 12 €

– Frivoolslaatje samengesteld uit Grijze Garnalen, Gerookte zalm en Scampi’s 21 €

– Terrine van Ganzenlever met Glaasje Sauternewijn 25 €

– Gerookte Zalm met zijn versiering 20 €

– Parmaham met Meloen 16 €

– Rundcarpaccio, Ruccola, Ganzenlever, Parmezaan en Truffelolie 21 €

 

 

Vis

– Zeebaars met Tomaten boter saus 29 €

– Zeetong Frietjes Of Purée 42 €

– Kabeljauwhaas, Witte Wijnsaus,
Wortel en kerstomaat 31 €

– Visassortiment met kreeftenjus en fijne groentjes 32 €

 

Vlees

– Filet mignon: Braadjus 20 €

– Ossenhaas : Braadjus 30 €

– Salade mix of Boontjes of Champigons +5 €

– Saus naar keuze +5 €,
Drie peperroomsaus of Archiduc of Rossini

 

Gevogelte

– Gebraad Kuikentje met Dragon saus 23 €

– Duifje met van Erwtjes op Franse Wijze 29 €

– Parelhoen, Fijne Champagneroomsaus
(2pers.) 46 €

 

 

Desserten 

– Assortiment van Sorbet, Citroen, Framboos en Passievrucht 9 €

– Dame Blanche met Warme Chocolade 9 €

– Huisgemaakte Chocolade mousse 9 €

– Coupe Brésilienne 9 €

– Coupe Vanille en Crème van Advocaat 9 €

– Soufflé glacée Grand Marnier 9 €

– Amandel ijs met Verse Slagroom 9 €

– Carpaccio van Ananas, Rhum, Sorbet Citroen 10 €

– Pannenkoeken Comedie Fançaise ( op bestelling ) 12 €

– Pannenkoek Normande ( op bestelling ) 12 €

– Sabayon met vanille ijs ( op bestelling ) 10 €