Kaart
Voorgerechten
– Verse Halve Kreeft en Belle–Vue 36 €
–Kikkerbilletjes met Verse Lookboter 16 €
–Scampi’s met diabolosaus 19 €
–Kreeftensoep voorzien van Cognac ,
en Grijze Garnalen 12 €
–Frivoolslaatje samengesteld uit Grijze Garnalen, Gerookte zalm en Scampi’s 21 €
– Terrine van Ganzenlever met Glaasje Sauternewijn 24 €
–Gerookte Zalm met zijn versiering 19 €
-Parmaham met Meloen 15 €
–Rundcarpaccio, Ruccola, Ganzenlever, Parmezaan en Truffelolie 20 €
Vis
–Zeebaars met Tomaten boter saus 26 €
-Zeetong Frietjes Of Purée 42 €
-Kabeljauwhaas, Witte Wijnsaus,
Wortel en kerstomaat 27€
-Visassortiment met kreeftenjus en fijne groentjes 29 €
Vlees
-Filet mignon: Braadjus 18 €
-Ossenhaas : Braadjus 28 €
-Salade mix of Boontjes of Champigons +5 €
-Saus naar keuze +5 €,
Drie peperroomsaus of Archiduc of Rossini
Gevogelte
-Gebraad Kuikentje met Dragon saus 21 €
-Duifje met van Erwtjes op Franse Wijze 26 €
-Parelhoen, Fijne Champagneroomsaus
(2pers.) 40 €
Desserten
-Assortiment van Sorbet, Citroen, Framboos en Passievrucht 9 €
-Dame Blanche met Warme Chocolade 9 €
-Huisgemaakte Chocolade mousse 9 €
-Coupe Brésilienne 9 €
-Coupe Vanille en Crème van Advocaat 9 €
-Soufflé glacée Grand Marnier 9 €
-Amandel ijs met Verse Slagroom 9 €
– Carpaccio van Ananas, Rhum ,
– Sorbet Citroen 10€
-Pannenkoeken Comedie Fançaise ( op bestelling ) 12 €
-Pannenkoek Normande ( op bestelling ) 12€
– Sabayon met vanille ijs ( op bestelling ) 10 €