Kaart

Voorgerechten

 

Verse Halve Kreeft en Belle–Vue  36 €

Kikkerbilletjes met Verse Lookboter 16 €

Scampi’s met diabolosaus  19 €

Kreeftensoep voorzien van Cognac ,

en Grijze Garnalen 12 €

Frivoolslaatje samengesteld uit Grijze Garnalen, Gerookte zalm en Scampi’s 21 €

Terrine van Ganzenlever met Glaasje Sauternewijn  24 €

Gerookte Zalm met zijn versiering 19 €

-Parmaham met Meloen 15 €

Rundcarpaccio, Ruccola, Ganzenlever, Parmezaan en Truffelolie 20 €

 

 

Vis

Zeebaars met Tomaten boter saus 26 €

-Zeetong Frietjes Of Purée 42 €

-Kabeljauwhaas, Witte Wijnsaus,

Wortel en kerstomaat 27€

-Visassortiment met kreeftenjus en fijne groentjes 29 €

Vlees

-Filet mignon: Braadjus 18 €

-Ossenhaas : Braadjus 28 €

-Salade mix of Boontjes of Champigons +5 €

-Saus naar keuze +5 €,

 Drie peperroomsaus of Archiduc of Rossini

Gevogelte

-Gebraad Kuikentje met Dragon saus 21 € 

-Duifje met van Erwtjes op Franse Wijze 26 €

-Parelhoen, Fijne Champagneroomsaus

(2pers.) 40 €

 

 

Desserten

 

-Assortiment van Sorbet, Citroen, Framboos en Passievrucht 9 €

-Dame Blanche met Warme Chocolade 9 €

-Huisgemaakte Chocolade mousse 9 €

-Coupe Brésilienne 9 €

-Coupe Vanille en Crème van Advocaat 9 €

-Soufflé glacée Grand Marnier 9 €

-Amandel ijs met Verse Slagroom 9 €

– Carpaccio van Ananas, Rhum ,

– Sorbet Citroen 10€

-Pannenkoeken Comedie Fançaise ( op bestelling ) 12 €

-Pannenkoek Normande ( op bestelling ) 12€

– Sabayon met vanille ijs ( op bestelling ) 10 €