Kaart

Voorgerechten

Kikkerbilletjes met Verse Lookboter 15€

-Kreeftensoep voorzien van Cognac en Grijze Garnalen 12 €

-Frivoolslaatje samengesteld uit Grijze Garnalen, Gerookte zalm en Scampi’s 20 €

– Terrine van Ganzenlever met Glaasje Sauternewijn  20 €

-Gerookte Zalm met zijn versiering 18 €

-Parmaham met Meloen 15 €

-Rundcarpaccio, Ruccola, Ganzenlever, Parmezaan en Truffelolie 20 €

 

 

Vis

Zeebaars met Tomaten boter saus 23 €

-Zeetong Frietjes Of Purée 38 €

-Kabeljouwhaas, Witte Wijnsaus,

Wortel en kerstomaat 25€

-Visassortiment met kreeftenjus en fijne groentjes 28 €

Vlees

-Filet mignon: Braadjus 18 €

-Ossenhaas : Braadjus 26 €

-Salade mix of Boontjes of Champigons +4 €

-Saus naar keuze +4 €,

 Drie peperroomsaus of Archiduc of Rossini

 

Gevogelte

Gebraad Kuikentje met Dragon saus 18 € 

Duifje met van Erwtjes op Franse Wijze 24 € Parelhoen, Fijne Champagne roomsaus (2pers.) 38 €

 

 

 

Desserten

 

-Assortiment van Sorbet, Citroen, Framboos en Passievrucht 8 €

-Dame Blanche met Warme Chocolade 8 €

-Huisgemaakte Chocolade mousse 9 €

-Coupe Brésilienne 8 €

-Coupe Vanille en Crème van Advocaat 9 €

-Tranche Milanaise 8 €

-Amandel ijs met Verse Slagroom 8 €

-Fantasie van Rode Vruchten, Bakkersroom, mousse van Cassis en Sorbet Framboos  10 €