Kaart
Voorgerechten
– Verse Halve Kreeft en Belle–Vue 36 €
– Kikkerbilletjes met Verse Lookboter 18 €
– Scampi’s met diabolosaus 19 €
– Kreeftensoep voorzien van Cognac ,
en Grijze Garnalen 12 €
– Frivoolslaatje samengesteld uit Grijze Garnalen, Gerookte zalm en Scampi’s 21 €
– Terrine van Ganzenlever met Glaasje Sauternewijn 25 €
– Gerookte Zalm met zijn versiering 20 €
– Parmaham met Meloen 16 €
– Rundcarpaccio, Ruccola, Ganzenlever, Parmezaan en Truffelolie 21 €
Vis
– Zeebaars met Tomaten boter saus 29 €
– Zeetong Frietjes Of Purée 42 €
– Kabeljauwhaas, Witte Wijnsaus,
Wortel en kerstomaat 31 €
– Visassortiment met kreeftenjus en fijne groentjes 32 €
Vlees
– Filet mignon: Braadjus 20 €
– Ossenhaas : Braadjus 30 €
– Salade mix of Boontjes of Champigons +5 €
– Saus naar keuze +5 €,
Drie peperroomsaus of Archiduc of Rossini
Gevogelte
– Gebraad Kuikentje met Dragon saus 23 €
– Duifje met van Erwtjes op Franse Wijze 29 €
– Parelhoen, Fijne Champagneroomsaus
(2pers.) 46 €
Desserten
– Assortiment van Sorbet, Citroen, Framboos en Passievrucht 9 €
– Dame Blanche met Warme Chocolade 9 €
– Huisgemaakte Chocolade mousse 9 €
– Coupe Brésilienne 9 €
– Coupe Vanille en Crème van Advocaat 9 €
– Soufflé glacée Grand Marnier 9 €
– Amandel ijs met Verse Slagroom 9 €
– Carpaccio van Ananas, Rhum, Sorbet Citroen 10 €
– Pannenkoeken Comedie Fançaise ( op bestelling ) 12 €
– Pannenkoek Normande ( op bestelling ) 12 €
– Sabayon met vanille ijs ( op bestelling ) 10 €