L'Auberge Bretonne
L'Auberge Bretonne

WELKOM BIJ
L'Auberge Bertonne

Al meer dan 50 jaar is de Auberge Bretonne in handen van dezelfde familie.

Welkom

In 2000 besliste Daniel Soret de zaak aan zijn zoon Didier over te laten. Samen met zijn vrouw Charlène (die de klanten in de zaal bedient) heeft Didier ervoor gekozen om de bekende stijl van het huis te behouden en die te verrijken met een hedendaagse touch. Op die manier wordt een jarenlange traditie voortgezet. U wordt met veel warmte en vriendelijkheid onthaald in een gerenoveerd decor dat zijn rustieke karakter heeft weten te bewaren. De menukaart biedt een ruime keuze aan traditionele gerechten uit de Franse keuken. De wijnkaart bevat meer dan 500 uitgelezen wijnen. Ook de dessertkaart is de moeite waard met o.a. de traditionele “crêpe comédie française” of de in zaal klaargemaakte sabayon.

Ontdek de kaart

L’Auberge Bretonne, een oase van exquise smaken genesteld in het hart van Overijse, waar Bretonse culinaire traditie en hedendaagse elegantie elkaar ontmoeten. Ons menu is een symfonie van verfijnde gerechten, met passie gecreëerd door onze getalenteerde chef-kok, met verse, seizoensgebonden ingrediënten uit de streek.

Mening

Restaurant dat reeds lang bestaat. Lekkere klassieke gerechten aan een meer dan correcte prijs. Vlotte en vriendelijke bediening. Dit restaurant heeft een apart zaaltje dat ideaal is voor kleine privé feestjes

Herwig J.

Als je het geloof in horeca verloren bent dan moet je zeker hier eens gaan eten. Super lekker, super vriendelijk en eerlijke belgische keuken voor een eerlijke prijs. En hou een plaatsje voor het heerlijke dessert. De gastvrouw maakt de desserts ter plaatse klaarin de zaal. Een lust voor het oog en een smaakbom. Een dikke aanrader!

Jean T.

Wij zijn er op 8/8 met vier gaan eten. Het eten was schitterend , lang geleden dat ik nog zo een goede bearnaise saus heb gegeten.De bakwijze van het vlees was zoals gevraagd , de bediening door de vrouw des huizes was top en in perfect Nederlands hetgeen in Jezus-Eik spijtig genoeg eerder uitzondering dan regel is. De rekening was een prettige verrassing. Kortom klassiek zoals het hoort en eerlijke prijzen. Wij komen zeker .Proficiat

Thierry V.